GENERAL FÖRBEHÅLL

Detta meddelande gäller för våra blivande och nuvarande kunder. Intragen samla in och bearbeta dina personuppgifter i enlighet med denna sekretessmeddelande och i enlighet med den relevanta förordningen och dataskyddslagar. Detta meddelande ger dig nödvändig information om dina rättigheter och våra skyldigheter, och förklarar hur, varför och när vi behandlar dina personuppgifter.

Vilken information samlar vi in och varför Intragen process personuppgifter?

Intragen behandlar dina personuppgifter för att uppfylla våra juridiska, lagstadgade och avtalsförpliktelser och för våra legitima affärsintressen, så att vi kan förse dig med våra produkter och tjänster. Vi kommer aldrig att samla in några onödiga personuppgifter från dig och inte behandla din information på något sätt, annat än vad som anges i detta meddelande.

Den information vi har inkluderar:

  • ditt namn, företagets adress och kontaktuppgifter, inklusive affärs e-postadress och telefonnummer;
  • ditt mobiltelefonnummer om du har lämnat den;
  • korrespondens med dig, till exempel e-post och brev; och
  • affärshandlingar, till exempel avtal, förslag, offerter och fakturor.

Den information vi har kommer att ha tillhandahållits av dig och vi kommer att hämta det från korrespondens, visitkort etc. som du lämnar till oss.

Hur använder vi dina personuppgifter?

Intragen tar din integritet på största allvar och kommer aldrig lämna ut eller dela data utan ditt medgivande; om det inte krävs för att göra det enligt lag. Vi behåller endast data så länge som är nödvändigt och för de ändamål som anges i detta meddelande. Där vi behandlar data baserat på ditt samtycke, har du rätt att återkalla sitt samtycke när som helst. Syftena och skäl för att behandla dina personuppgifter nedan:-

  • för att fullgöra ett avtal med din verksamhet, inklusive pre-kontrakt korrespondens såsom e-post, brev och förslag;
  • som en del av vår rättslig skyldighet för företag redovisnings- och skattemässiga; och
  • för våra legitima affärsintressen, så att vi kan ge ditt företag med produkter och tjänster.

Vem har tillgång till uppgifterna?

Din information kan delas internt för att på lämpligt sätt auktoriserad personal för hantering och endast administrativt bruk.

Vi kommer att lämna ut information om dig till tredje part om vi är juridiskt skyldiga att göra det, eller om vi måste följa våra avtals plikter mot din verksamhet.

Om vi i framtiden har för avsikt att behandla dina personuppgifter för andra ändamål än det för vilket den samlades in kommer vi att ge dig information om detta syfte och annan relevant information ändamål.

Hur Intragen skydda data?

Vi tar säkerheten för dina data på allvar. Vi har interna riktlinjer och kontroller för att säkerställa att dina data inte går förlorad, förstörts genom olyckshändelse, missbrukas eller avslöjas och inte nås med undantag av anställda i att kunna utföra sina uppgifter.

Hur lång tid tar Intragen hålla data?

Dina personliga uppgifter sparas från det att du svarar med oss förrän alla företag förhållandet har upphört, så att vi kan uppfylla våra juridiska skyldigheter, till exempel med relevanta skattemyndigheter. Din information kommer endast att behållas så länge som nödvändigt för att uppfylla våra juridiska skyldigheter.

Överföringar utanför EU

Intragen utnyttja vissa produkter eller tjänster (eller delar av dem) som kan vara värd / lagras i Förenta staterna, vilket innebär att vi kan överföra all information som tillhandahålls av dig utanför det Europeiska ekonomiska samarbetsområdet ( ”EES”) för nedan syften: –

  • lagring av affärskorrespondens, till exempel e-post och brev;
  • lagring och bearbetning av affärshandlingar, till exempel avtal, förslag, offerter och fakturor; och
  • lagring och bearbetning av register för att hantera vår relation med ditt företag.

Dina rättigheter

Som en registrerad, har du ett antal rättigheter. Du kan:

  • åtkomst och få en kopia av dina data på begäran;
  • kräva att företaget för att ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter,
  • kräver företaget att ta bort eller stoppa bearbeta data, till exempel när uppgifterna inte längre är nödvändiga för teknik; och
  • invända mot behandlingen av dina data där Intragen förlitar sig på sina legitima intressen som de rättsliga grunderna för bearbetning.

Om du vill utöva någon av dessa rättigheter, kontakta dataprotection@intragen.com

Om du tror att organisationen inte har uppfyllt dina rättigheter dataskydd kan du klaga till informations kommissionären.